Hvad kan jeg få hjælp til?

Mennesker er forskellige, og støtte via coaching er derfor meget individuelt. Grundlæggede er det din personlige udvikling, der er i fokus – dvs. øget indsigt i dig selv, dit liv og dine handlemuligheder! Mere specifikt kan jeg nævne som eksempler:

∞ Relationer – til kæresten/ægtefællen, kollegaen/lederen, børnene/teenager,  naboen m.v. Kender du tanker som: “det er andres skyld”…. “jeg skifter sgu arbejde, så er jeg fri for den inkompetente leder” ….. “hvis bare min mand kunne ændre sig, så ville vi have det godt” …. “jeg bliver simpelthen så vred, når min kollega ikke hører, hvad jeg siger”… osv. osv.

∞ Selvtillid/selvværd - har du begrænsende tanker og dig selv, dine evner, muligheder og værd? Er det mon med til at du ikke når det du gerne vil?

∞ Hvad ønsker du egentlig? – i dit arbejdsliv, i dit familieliv m.m. Er du klar over det, så det er dig muligt at prioritere og leve dit liv med tilfredstillelse, i stedet for utilfredshed, ked-af-det-hed osv.

∞ Er du forvirret og mangler overblik? – står du i en situation, hvor du ikke ved ind eller ud? Har du brug for klarhed og overblik over din konkrete situation

∞ Har du en drøm og et ønske, som er svært for dig at nå? - har du også drømme og ønsker for dit nuværende liv og din fremtid, som du mere end gere vil forandre, men du ved ikke hvordan? Har du brug for hjælp til målafklaring og en handleplan.

∞ Dømmer du dig selv? - har du negative tanker og følelser omkring dig selv og sådan som du er skruet sammen? Få hjælp til at acceptere dig selv og lær at rumme og acceptere alle dine personlighedssider – og se ressourcerne i selv “din svage side”.

∞ Mangler du motivation og drive? - er du faldet i staver? Er det svært for dig at komme ud af starthullerne? Hvad skal der til, for at du ændrer din situation? Få hjælp til finde motivationen og dit drive.

Og mange mange andre forskellige tanker, følelser, situationer osv., som du kan opleve. På nænsom vis og med stor indføling, vil jeg støtte din vej fremad. Sådan at du kan foldedig ud som det unikke menneske, du er. Med dine særlige kompetencer og egenskaber.

Du er velkommen til uforpligtende at kontakte mig på sms, mail eller telefon.